Enkeltpersoner, foreninger & organisationer

Når vi i Diabetesforeningen Ikast-Brande afholder møder, foredrag eller temaaftener, kræver vi, at der er diabetes venligt brød. Desværre er det ikke muligt at købe friskbagt diabetes brød i Ikast. Derfor tog vi kontakt til MidtPro, som bagte 4 forskellig slags kager. Samtidig har de også modtaget forskelligt materiale fra Diabetesforeningen til bruge i alle afdelingerne på Produktionsskolen. Vi står fortsat til rådighed til at komme og fortælle om Diabetes, når de ønsker.

Inger Kristensen
Diabetesforeningen Ikast-Brande

På Frivilligbørsen 2015 var vi, blandt andet, “på jagt” efter en hjælper til vores IT Café. Det var min opgave og selv om der var mange boder og mange gode tilbud, var en IT-nørd ikke blandt dem. Frivilligbørsen skal opleves. Det summer af liv og god stemning og jeg faldt i snak med en gruppe kvinder, der sagde: “Hvad med Eddie?” Vi fik ham kaldt over højtaleren og heldigvis var han frisk på at komme til Ikast. Han er blevet en uundværlig del af hjælpergruppen i vores IT-Café.

Kathy
Frisenborg Centeret

Her fortæller Ikast KFUM Volley om, hvorfor de anbefaler at deltage i FrivilligBørs

De fik blandt andet følgende ud af at deltage på FrivilligBørs sidste år:

Hjælpere til stævner, nye medlemmer og et kursus om trivsel til klubbens trænere.

-Vi fik fire rigtig gode kontrakter og kendskab til nogle, som ville noget sammen med os, som vi ikke kendte til i forvejen. Det var over al forventning, det vi fik ud af det. De to af dem er noget, hvor vi selv har sagt, hvad vi kunne tænke os på forhånd. De to andre aftaler var overraskende.

-Det samarbejde og kontaktfladen, man får ud af at være med sådan et sted, det giver noget i den anden ende. Og så kan det godt være, at nogle af de ting der er fundet på og aftalt siden er løbet ud i sandet, men jeg kan i hvert fald se, at de ting vi har aftalt, de er blevet til noget – så det er ikke bare for sjov, at man tager derud. Det nytter noget!

– FrivilligBørsen er en måde at komme i kontakt med hinanden på. Det sjove er jo, at den ene af dem vi lavede en aftale med, det er min nabo. Der kunne man jo godt tro, at vi i forvejen godt kunne lave et samarbejde, men det gør man jo ikke i det daglige. Jeg går jo ikke ind til naboen og siger: – hey, skal vi ikke lave et samarbejde? Det gør man jo ikke. Man har brug for at være et sted, hvor man ved, at i dag er det legitimt at snakke om, hvad vi kan bruge hinanden til. Sådan et sted er FrivilligBørsen.

-Og så synes jeg, at den der helt fantastiske stemning og optimisme, og folk der vil hinanden, man bliver sådan helt rørt over at være med – det var superfedt!

Lisa Gramkow Østergaard
Ikast KFUM Volley